Η εταιρεία "CENTRALCOOL" ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εμφανίστηκε στην αγορά τις ΛΑΡΙΣΑΣ το Μάρτιο του 1992. Στα πρώτα της βήματα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των ανταλλακτικών Οικιακών Συσκευών.
Ο υπεύθυνος τις εταιρίας κ. ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ παρακολουθώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών και έχοντας εντοπίσει τις αδυναμίες της αγοράς στον Επαγγελματικό χώρο, διευρύνει την γκάμα της μπαίνοντας δυναμικά στον τομέα των ανταλλακτικών Επαγγελματικών Συσκευών (μηχανών καφέ - espresso, μηχανών παγοκύβων, επαγγελματικών πλυντηρίων κ.α.) κλίνοντας συνεργασία με γνωστούς οίκους και προσφέροντας στους πελάτες της ασυναγώνιστες τιμές αλλά και ποιότητα.20170318_102443_resized_1.jpg

IMG_3473.jpg

Στις αρχές τις νέας χιλιετίας , έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό εισέρχεται δυναμικά στην διάθεση ανταλλακτικών που αφορά εφαρμογές για επαγγελματικά ψυγεία (σουπερ μάρκετ ,ζαχαροπλαστεία ,κρεοπωλεία κ.α.) καθώς και για θαλάμους βιομηχανικής ψύξεως.
Συγχρόνως επισκέπτεται εκθέσεις του εξωτερικού και συνάπτει συνεργασίες - συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους για διανομή των προϊόντων τους.
Το 2013 η διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία "CENTRALCOOL" προχώρησε στην εγκατάσταση και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας βάσει του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 9001:2008 Βαδίζοντας προς το μέλλον και έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας η εταιρία μας με 20000 και πλέον κωδικούς, και αποθηκευτικούς χώρους άνω τον 800 τετραγωνικών συγκαταλέγετε στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου με πελατολόγιο που βρίσκετε σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε Κύπρο και Βαλκανικές Χώρες.
Η εξέλιξη συνεχίζεται...

 

20170318_105526_resized_1.jpg

IMG_3476.jpg

Προσφορές

Wishlist Products


You have no product to wishlist.
antallaktika partshop